Garantia produselor

GARANȚIA PRODUSELOR

Produsele comercializate pe site-ul www.enigmacollection.ro sunt oferite consumatorilor în forma în care vin de la producători șîn limita stocului disponibil.

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Enigma Collection respectă toate reglementările prevăzute de prevederile legale incidente privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţia bunurilor pe care le-am furnizat, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor utilizând formularul de retur sau prin aducerea produsului la magazinul fizic din Bucuresti, sector 5, Str. Progresului 2, cu respectarea cerințelor privind returul, menționate anterior.

La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în set complet, împreună cu copie de pe factura fiscalăÎn cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.
Garan
ția este pierdută în cazul în care beneficiarul sau altă persoană încearcă repararea oricăror defecte apărute.